torsdag 16 februari 2012

Inga genvägar

Tänk att det skall vara så omöjligt när man tar ett järn. Ja ja, på lördag fungerar det nog, men det var inte riktigt det jag tänkte på.
I flera år har jag haft problem att spela med mina järnklubbor. Träklubbor och hybrider fungerar ganska bra, men så fort jag får en järnklubba i handen är det som förgjort. Jag har försökt allt möjligt, men så fort jag försöker blir det bara värre. Jag har hört att man kan köpa både bra sving och bra spel i varuhusen som saluför golfutrustning, så jag styrde mina steg till landets största golfvaruhus och började prova klubbor som var nästan hybrider till sin utformning, men… Min hjärna sa till mig, ”vadå? Det här är ju järn!”, så det var bara att bita i det sura äpplet. Det är nog inget fel på mina klubbor. Lika bra att lägga pengarna på lektioner hos vår duktiga Pro i stället, det ger nog mer i längden. När min hjärna säger ”hurra, du har ett järn i handen”, då har vi lyckats.

2 kommentarer:

 1. Va konstigt??? När jag står med ett järn i handen brukar jag klara det mesta :) . skulle inte förvåna mej om jag till och med skulle kunna träffa en golfboll :)
  Jan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så klart, Är det rätt format så säger min hjärna "hurra, jag har ett järn i handen"

   Radera