lördag 10 mars 2012

Vart tog han vägen....????

Härom dagen fick jag ett mail från en god vän som frågade: "Vart tog du vägen?"
Man kan ju undra när jag inte hör av mig via något av de möjliga media som står till förfogande. Till och med Panchobloggen har legat nere sedan den 16 februari. Klart att vännerna undrar om jag lever.
Jo då, jag lever! Ibland går man in i någon sorts bubbla där man glömmer allt omkring sig utom det som är uppgiften för stunden.
Sen sist har jag i alla fall hunnit med att ta en lektion för vår eminente PRO, jag har hunnit träna lite (alldeles för lite), den 25 februari genomförde vi en ”tävlingsledardag” på Scandic Väst med, i det närmaste, 50 deltagare. Vi är ju begåvade med författaren till Spel och Tävlingshandboken i vårt distrikt. Han och en före detta förbundsdomare som är en av de bästa i landet när det gäller regler höll i dagen, så frågan var om det skulle bli bra eller om det skulle bli bra. Efter det har vi hunnit rulla igång TLR1 och TLR2, så vi räknar med att vårt distrikt skall vara väl förberedda när tävlingssäsongen kommer i gång.
Jag har varit ute och spelat en del (min gitarr, en trogen vän), en del vanligt jobb har det också blivit.
Måste se till ett sköta min blogg lite bättre och att sköta kontakterna med mina vänner mycket bättre.
Ja ja, när man lever pancholiv kanske man får lov att vara lite disträ.

1 kommentar:

  1. Haha...ja du det är inte lätt att vara pancho.....du har ju så mycket att göra att det känns som rena semestern att inte vara där än..;)
    Puss o kram
    Katarina

    SvaraRadera