fredag 11 maj 2012

Tur och retur till akuten

Jaha, då börjar veckan närma sig sitt slut.
Den började förra söndagen med att jag tävlingsledde  en trevlig Skandia Tour Distrikt, där man träffade många trevliga ungdomar med ambitionen att så småningom vinna både US masters och British open, och nog finns det potential……… De två killarna som spelade särspel om segern visade verkligen talang.
Efter den öppningen hände något som inte var riktigt väntat. Tur och retur till akuten. Första gången i mitt liv jag åkte ambulans. När läkaren uteslutit både hjärtinfarkt och propp i lungan, så fick jag åka hem. Jag var rätt tunnklädd så det var skönt att bli skjutsad hem av en dotter. Nu när några dagar ytterligare passerat kan det hända att jag har förklaringen. Antagligen har jag fått något som heter Bältros. En virussjukdom som ligger latent hos alla som haft Vattkoppor. Så nu får jag dras med utslag ett tag, och lite ont möjligen ytterligare ett tag. Det får man ta med jämnmod, normalt är det inte så farligt.
Bara att blicka framåt! Tävlingssäsongen är i full gång. Nästa helg åker jag till Öjared för möte med ledningsgruppen i JMI (Junior Masters Invitational)


1 kommentar:

  1. Det är hur som helst inte kul att åka ambulans :(
    Krya på dej brorsan :)

    SvaraRadera